Katt tillbehör

katt-tillbehor

Katt tillbehören som lever upp till din katts förväntningar

Vi erbjuder ett handplockat sortiment av de bästa katt tillbehören på marknaden – allt för att du på ett samlat ställe ska hitta det viktigaste som du och din katt behöver!

I våra svenska hem är katten idag det vanligaste husdjuret. Många av oss kan intyga att våra fyrbenta vänner fyller våra liv med en stor glädje. Studier visar att vi människor får en bättre hälsa som kattägare, då vi utsöndrar mindre stresshormoner och blodtrycket sjunker till det bättre.

För att din katt ska må bra, är det viktigt att de får den uppmärksamhet som den behöver och aktiveras en stund varje dag. En sund kost och tillgång till friskt vatten är minst lika viktigt. Hos oss hittar du flera högkvalitativa kattfoder som innehåller alla de näringsämnen som din katt behöver. Här kan du läsa mer om våra kattfoder!

Hos oss hittar du även kattsand med hög uppsugningsförmåga, samt kattlådor som passar bra in i ert hem.

De flesta innekatter tycker om att någon gång ibland få komma ut i naturen och strosa runt bland blommor och blad. Vi hjälper dig gärna att hitta ett katthalsband eller en kattsele som din katt kommer att trivas i.

Att bada brukar de flesta katter inte speciellt förtjusta i, men ibland är det nödvändigt,  då katter ibland kan drabbas av både loppor och löss, samt en del andra päls- och hudåkommor. Här kan du läsa mer om Hexocil som är ett populärt kattschampo, som både vårdar och desinficerar din katts päls på ett skonsamt sätt.

 

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!