Hundtillbehör

hundtillbehor

Ett handplockat sortiment av hundtillbehör med kvaliteten i fokus

Hunden är idag ett utav de de vanligaste husdjuren i våra hem och likt oss människor har de olika behov som vi måste tillgodose. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment med endast det bästa för din hund – Allt för att du som hundägare ska känna dig trygg i dina val av hundtillbehör.

Hundfoder är vår specialité och vi hjälper dig gärna med att välja ut ett bra och prisvärt foder som passar just din hunds näringsbehov beroende på dess fysiska aktivitet. Här kan du läsa mer om våra hundfoder! 

Hundmat- och vattenskålar

Som komplement till hundfoder hittar du här även praktiska och hållbara hundmatskålar i flera olika storlekar, samt vattenskålar – med eller utan stänkskydd som kan vara bra att ha med när ni är på resande fot.

Hundleksaker och Godis

Det är viktigt att stimulera din hund med aktivering regelbundet och hos oss hittar du hundleksakerna som din hund kommer att älska! Kom ihåg att det är viktigt med både beröm och belöning när din hund gjort bra ifrån sig – Här hittar du några av marknadens smarrigaste hundgodisar!

Hundbäddar

En fullvuxen hund sover mellan 12-18 h per dygn och sömnen är otroligt viktig för att din hund ska kunna återhämta sig och hämta ny kraft och energi. Hos oss hittar du allt ifrån den traditionella bia bädden – till mjuka och mysiga fällar i flera olika storlekar.

Hundhalsband och koppel

Till hundpromenaden kan vi även erbjuda hundhalsband och koppel.

Skonsamma och vårdande hundschampon

samt skonsamma och vårdande hundschampon som kan komma väl till pass efter en regnig och blöt långpromenad i skog och mark.

Fästingprodukter

Fästingprodukter är i stort sett ett måste för hundägare under vår och sommar. Fästingmedel och fästinghalsband bidrar till att minska antalet fästingar som biter sig fast. Om fästingen redan hunnit bita sig fast finns fästingplockare och numera även kylspray att ta till.  Sprayen slår fästingens kräkreflexer ur spel vilket minskar risken för att den sprider sjukdom när du tar bort den.

Under fästingperioden är det viktigt att kolla igenom hundens päls ofta, helst varje dag. Om du hittat en fästing som bitit sig fast, håll koll på allmäntillståndet.

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!