Ever Clean Kattsand

Ever Clean kattsand – Klumpbildande och luktreducerande

Här kan du läsa mer om utbudet från Ever Clean och hitta den variant som passar dig och din katt bäst!
Välj mellan totalt 7 st olika sorter av kattsand med allt ifrån oparfymerat till parfymerat med milda fräscha dofter.
All kattsand från Ever Clean har en hög uppsugningsförmåga och är klumpbildande vilket underlättar vid rengöringen av din kattlåda. Tack vare den förbättrade ammoniakkontrollen i kattsanden absorberas fukten och den dålig lukten reduceras effektivt.

 

ever-clean-extra-strong-scentedEver Clean – Scented Extra Strong Clumping

Denna kattsand har en fräsch doft och innehåller en förbättrad ammoniakkontroll samt en extra stark klumpbildande förmåga vilket bidrar till att dålig lukt kapslas in och söndersmulning motverkas.

 

 

ever-clean-fresh-lavenderEver Clean – Lavender

Denna klumpbildande kattsand innehåller en förbättrad ammoniakkontroll som reducerar dålig lukt och ger en fräsch doft av lavendel. Sandkornen har en vacker lila färg.

 

 

ever-clean-multicrystalsEver Clean – Multi Crystals

Här hittar du en oparfymerad multikristallkattsand som innehåller en förbättrad ammoniakkontroll som samverkar med klumpbildande lera och absorberar omedelbart vätska och dålig lukt från katter med starkt illaluktande urin. Innehåller Silicagel som absorberar fukt väldigt bra och passar därför bra i våtutrymmen.

 

ever-clean-Unscented-Extra-Strong-ClumpingEver Clean – Unscented Extra Strong Clumpin

Denna kattsand är oparfymerad och innehåller en förbättrad ammoniakkontroll och har är extra stark klumpbildande förmåga som kapslar in dålig lukt och motverkar söndersmulning.

 

 

ever-clean-multiple-cat

Ever Clean – Multiple Cat

I hushåll med flera katter är denna klumpbildande kattsand exemplarisk då den eliminerar dålig lukt tack vare en avancerad sammansättning och förbättrad ammoniakkontroll. Kattsanden är svagt parfymerad och innehåller bakteriehämmande mineraler som tar bort odör som uppstår av urin.

 

ever-clean-aqua-breeze

Ever Clean – Aqua Breeze

En lätt parfymerad kattsand med doft av havsbris. Likt de övriga sorterna av Ever Clean är denna kattsand klumpbildande och innehåller en förbättrad ammoniakkontroll som kapslar in och tar bort dålig lukt.

 

 

ever-clean-less-trail

Ever Clean – Less Trail

Denna kattsand är storkorning och klumpbildande samt 99,9% dammfri. Med dess förbättrade ammoniakkontroll absorberar den dålig lukt på ett enkelt sätt. Passar perfekt för dig som har kattungar eller långhåriga katter.