Havens hästfoder müsli

HAVENS Hästfoder

Ett hästfoder i världsklass

HAVENS är ett holländskt företag, som tillverkat hästfoder sedan 1845. HAVENS hästfoder säljs i 55 länder runt om i världen och har ett brett sortiment av pellets och müsli foder. Hästfodret tillverkas i HAVENS egna fabrik, som ligger i sydöstra Holland. HAVENS är ett hästfoder i toppklass för Sport-, Avels- och Fritidshästar.

HAVENS hästfoder har HACCP – och GMP certifierat. Det innebär att alla ingredienser och all produktion av fodret granskas av ett noggrant regelverk. Många internationella kunder som tävlar i OS, World och European Championships använder sig av HAVENS Hästfoder.  De som tävlar måste vara säkra, då de testas ganska ofta. Fodret kontrolleras därför regelbundet på förbjudna ämnen i oberoende laboratorier i Frankrike och Storbritanien. 

Tungelstaboden anpassar HAVENS sortimentet i möjligaste mån till vad kunderna önskar. I dagsläget finns nästan alltid HAVENS SLOBBER MASH i lager. Övriga foder tas hem efter önskemål. 

Havens Slobber-Mash
slobber_mash_4

HAVENS Slobber-Mash är en välsmakande diet-müsli, rik på vitaminer och fibrer, med renande verkan.

HAVENS Slobber-MASH innehåller extra linolsyra, vilket förbättrar kvaliteten på hårrem, hovar och hud. Innehåller även solrosolja, vilken anses utmärkt att använda under fällningsperioden.
Idealisk för hästar med matsmältningsproblem, kolik eller hästar med tuggproblem. Rekommenderas även för hingstar och ston inom avel för ökad fertilitet.

HAVENS Slobber-Mash rekommenderas att blötläggas, men kan givetvis även ges som den är.
För blötläggning blanda med lika mängd vatten. Vattnet skall helst vara varmt när du blandar i det i fodret, för att sedan ha rätt ättemperatur när det utfordras efter 15-20 minuter

HAVENS SLOBBER-MASH

Bas & Allroundfoder för hälsa och prestanda
329 kr 20 kg säck
  • Havrefri
  • Förbättrar hårrem, hovar och hud
  • Idealisk för hästar med matsmältningsproblem, kolik, eller hästar med tuggproblem
  • Innehåller bl.a linolsyra och solrosolja