Allergenius hundschampo

allergenius

Specialschampot för en mer allergivänlig hund

Allergenius ® Dog hundschampo hjälper till att minska mängden allergen hos din hund och med dess unika sammansättning återfuktas och vårdas huden på ett nytt sätt samt ger pälsen en fin lyster. Specialschampot är helt oparfymerat och därför skonsamt även för hundar som har känslig hud.
Allergenius ® Dog fungerar även utmärkt till katter och andra pälsdjur.

Svensktillverkat i samarbete med världsledande forskare

allergenius-hundschampoAllergenius ® Dog har utvecklats och tillverkats i Sverige i samarbete med flera världsledande forskare inom pälsdjursallergi och allergener. Detta för att bidra till möjligheten att allt fler ska kunna få leva tillsammans med pälsdjur trots sin allergi.

Schampot är drygt och lättflyttande vilket gör den enkelt att använda samtidigt som den verkar djuprengörande och innehåller en effektiv kombination av moderna hud- och pälsvårande ingredienser.
Huden spelar en stor roll i din hunds allergenutsöndring och när du tvättar din hund med Allergenius ® Dog hundschampo stärks hudbarriären och förekomsten av fjäll, mjäll och allergen minskar.

Så använder du Allergenius ® Dog hundschampo

För att minska din hunds utsöndring av allergener rekommenderar vi att du tvättar din hund med Allergenius ® Dog hundschampo regelbundet – 1 gång per 1-2 veckor.
Inledande tester visar att regelbunden tvättning med schampot bidrar till att sänka din hunds allergenutsöndring permanent. Detta bidrar till att det blir enklare för dig som allergiker att umgås med din hund men även för andra allergiker som kommer i kontakt med din hund i offentliga miljöer.

Allergenius ® Dog hundskampo innehåller 250 ml.
PH-värde: 6-7
Pris: 289:-

Ingredienser: Sodium myreth sulfate, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Sodium lactate, Butyleneglycol, Panthenol, Urea, Caprylyl glycol, Niacinamide, Ethyl lauroyl arginate, Piroctone olamine, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 oleate, Glycerin, PEG-120 methyl glucose oleate, Polyquaternium-10, Ethyl lauroyl arginate HCl.

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!
Tillbaka till Hundschampo