Carrier Hundfoder

Carrier-HundfoderVetefria och köttbaserade hundfoder från Carrier

Carrier hundfoder erbjuder vetefria* och köttbaserade premiumfoder till alla hundar – oavsett ras och storlek.
Alla Carriers hundfoder innehåller högkvalitativa råvaror som ger din hund en smaklig upplevelse och innehåller allt den behöver oavsett fysisk prestation.
Välj mellan hundfoder till valp, vuxen hund eller senior, men även efter speciella behov som t.e.x. känslig mage.
Sammansättningen av fodren är noga beräknade och gjorda för att fylla de krav som ställs på varje enskilt foder.

*Gäller ej Carrier Original

 

Carrier_originalCarrier Original

Ett komplett helfoder till din hund oavsett ras och storlek med en normal aktivitetsnivå. Carrier Original innehåller 20% protein och 10% fett och passar bra till både unga och vuxna hundar.

Carrier Original är ett mycket prisvärt basfoder som i jämfört med andra basfoder är extra rik på både vitaminer och mineraler. Läs mer här!

 

Carrier-regularCarrier Regular

Ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till alla hundar oavsett ras.

Carrier Regular håller en mycket god balans mellan protein (26%) och fettinnehåll (15%) som passar de flesta hundars behov vilket gör det till ett utmärkt vardagsfoder och är en av våra bästsäljare i Carrier sortimentet. Läs mer här!

 

Carrier-super-premiumCarrier Super Premium

Carrier Super Premium är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser. Rekommenderas särskilt till hundar av större raser. Innehåller 28% protein och 18% fett.

Detta hundfoder är även ett utmärkt foder till hundar med ett aktivt vardagsliv, till exempel bruks-/tävlingshundar, tjänstehundar och hundar som aktivt deltar i husse och mattes motionsvanor. Läs mer här!

 

Carrier-lamm-risCarrier Lamm & Ris

Ett komplett vetefritt helfoder till hundar oavsett ras med normal aktivitetsnivå. Ett utmärkt foder för sällskapshundar och innehåller endast lamm som köttproteinkälla. Protein 24% – Fett 12%

Carrier Lamm & Ris är vårt skonsammaste foder. Rekommenderas starkt till hundar med klåda, hud- och pälsproblem. Läs mer här!

 

carrier-kycklingCarrier Kyckling & Ris

Innehåller 24% protein och 12% fett.
Carrier Kyckling & Ris är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till normalt aktiva hundar av alla raser. Ett utmärkt foder för sällskapshunden och innehåller endast kyckling som köttproteinkälla och har en mycket hög smaklighet.

Carrier Kyckling & Ris är ett mycket lättsmält foder som passar bra till hundar med känsliga magar. Läs mer här!

 

Carrier-juniorCarrier Junior

Carrier Junior är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder i mindre tuggvänliga bitar som passar bra till valpar och unghundar av alla raser. Fodret passar även utmärkt som vuxenfoder till hundar av mindre raser. Innehåller 25% protein och 14% fett.

Carrier Junior är framtaget för att ge den bästa förutsättningen för valpens uppväxt, näringsrikt och välbalanserat, tillverkat av lättsmälta högkvalitativa råvaror för högsta smaklig- och smältbarhet. Läs mer här!

 

Carrier-light-seniorCarrier Light/Senior

Carrier Light/Senior är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser med ett mindre energibehov, som till exempel äldre, kastrerade och överviktiga hundar. Innehåller 8% fett och 19% protein.

Carrier Light/Senior är ett skonsamt foder baserat på kyckling och tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smak- och smältbarhet, samt täcker din hunds hela dagliga näringsbehov. Läs mer här!

 

Carrier-Lax-RisCarrier Lax & Ris

Protein 25% – Fett 14%
Carrier Lax & Ris är ett komplett vetefritt och laxbaserat helfoder till normalt aktiva hundar av alla raser.

Fodret innehåller endast lax som köttprotein och är ett mycket milt och skonsamt foder som mycket väl kan passa till foderkänsliga hundar, hundar med päls/hudproblem eller hundar som lider av allergibesvär av något slag. Läs mer här!