Kattsand och Kattströ

katt-sand

Kattsand och Kattströ som får din katt att trivas

För att din katt ska trivas är det viktigt att du väljer rätt typ av kattsand eller kattströ och generellt brukar de flesta katter tycka om en så naturlig variant som möjligt då de vill uppleva känslan av att vara ute i det fria.
För att du ska kunna hålla en god hygien i kattlådan är det viktigt att du håller efter och rengör den regelbundet.

En bra kattsand eller kattströ ska ha en hög uppsugningsförmåga och hos oss hittar du olika alternativ som underlättar vid rengöringen av kattlådan. Vi säljer Ever Clean® och Toa-Lätt som erbjuder högkvalitativ kattsand och kattströ – Givetvis hittar du här även kattlådor och spadar som du kan rengöra din kattlåda med!

 

ever-clean-kattsandEver Clean ®- Klumpbildande kattsand för en bättre luktkontroll

Ever Clean ® kattsand är klumpbildande vilket underlättar rengöringen av din kattlåda samtidigt som den reducerar dålig lukt. Det aktiva kolet i Ever Clean ® kattsand avlägsnar odör genom att fånga upp och hålla kvar odören i sandkornen. Dessutom innehåller det ett antimikrobiellt ämne som förhindrar tillväxten av odörosakande bakterier.
Här kan du läsa mer om Ever Clean ®

 

toa-latt-kattsandToa-Lätt – Naturligt strö för katt och smådjur

Toa-Lätt är ett strö bestående av pappersmassa gjord på ren pappersfiber utan onödiga tillsatser och är dessutom förnyelsebar då råvaran är en biprodukt från papperstillverkningen.
Toa- Lätt består av 80 % cellulosafibrer och 20 % kaolin som bindningsmedel. Koalin är en vit och mycket formbar lera som består av mineralet kaolinit. Ströet är ljusgrått eller ljusbrunt men kan även skifta i färg.
Här kan du läsa mer om Toa-Lätt kattströ!

 

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!