Nyhet Krafft Stämpelkort

Många som köper hund och kattfodret Orijen, Acana, Eukanuba samt kattsanden Ever Clean och Monster har redan kommit i kontakt med bonuskortet i butiken. Nu finns denna möjlighet även för KRAFFT produkter. 

Vad är Bonuscard?

Bonuscard är ett digitalt bonussystem som per automatik skapar och håller koll på erbjudanden och rabatter på ett och samma ställe. På så sätt behöver man inte hålla koll på pappersbonuskort som kanske gått sönder eller ligger i fel väska vid köptillfället. Med Bonuscard samlas allt digitalt i en enkel app. Dessutom kan man utnyttja sina erbjudanden i alla de butiker som är anslutna vilket innebär att ett och samma stämpelkort går att utnyttja i flera butiker. 

KRAFFT inför bonus

Vilka KRAFFT-erbjudanden kommer att finnas?

Stämpelkort

25 % rabatt på den 5:e förpackningen. Rabatten beräknas alltid på den billigaste varan, något som hanteras per automatik av systemet. Erbjudandet gäller KRAFFTs säckade foder exklusive lusernpellets och lusern hackad strå. 

Värva en vän

Värvar man en vän får man en KRAFFT-kupong med 100 kr. Kupongen registreras automatiskt i användarens app efter att vännen gjort sitt första köp. Kupongen går att använda vid köp av valfri KRAFFT produkt ur hela sortimentet.

Registreringsbonus

Ange koden KRAFFT och få 50 kr rabatt på första köpet. Detta erbjudande kan man enbart få en gång och även denna kupong går att använda vid köp av valfri KRAFFT produkt.

Som medlem i SWB (Svenska Varmblods Föreningen) får man 10% rabatt på alla KRAFFT produkter. Kunden behöver själv ansöka om medlemskapet i appen innan erbjudandet går att utnyttja i butik. Först när kundens ansökan blivit bekräftad kan erbjudandet utnyttjas i din butik.

KRAFFT bonuscard för lojala kunder

Bonusmöjligheten finns nu i butiken!
Ladda ner appen "bonuscard" och erhåll 50 kr i bonus vid nästa köp!

Tryck på Spargrisen för att komma till sidan med KRAFFT fodersortiment