Fästingprodukter

Tic-Clip

Tic-Clip erbjuder en revolutionerande metod  för att skydda ditt husdjur från fästingar och loppor, utan bekämpningsmedel, fästingdroppar och sprayer. Produkten har många fördelar

  • Helt giftfritt
  • 100% utan bekämpningmedel
  • Helt säker för husdjur och människor
  • Luktfri, stör inte ditt husdjurs luktsinne
  • Även lämplig för valpar och kattungar
  • Skyddet varar upptill 2 år
  • Vattenresistent, tål bad
  • Väldigt lätt

Tic-Clipens funktion bygger på att det finns ett energifält runt varje individ. Denna funktion har sedan vidareutvecklats. Tic-Clip hänget och ringarna är laddade med energi och tillsammans skapas ett fält runt djuret, som gör det svårt för fästingen att lokalisera djuret. 

Tic-Picker Fästingplockare  30:-

Tic-Picker är lätt att använda. En snara, som ett lasso, dras över fästingen. Snurra pennan något varv och fästingen släpper. 

Fästingplockare Kofot O’Tom – Originalet  65:-

Sätt gafflarna invid fästingen och skjut in O`Tom under fästingen tills den fastnar. Lyft upp O`Tom och snurra samtidigt, så lossnar den automatiskt.

Stora fästingar tas enkelt bort med den stora haken, från hund, katt och andra djur. Den mindre haken lämpar sig bäst för människor, för små fästingar, som nymfer eller pyttesmå larver. Dessa knappt millimeterstora larver syns som små prickar på barnens ben och kan knappast tas dän med fingrarna, men med den lilla haken går det lätt. Även dessa larver kan sprida smitta…

Antick Spray – Fästingfrysare 136:-

När levande fästingar plockas bort kan smittsamma mikroorganismer överföras. Genom att oskadliggöra fästingen genom snabb frysning innan den plockas bort minskar risken för smitta. Antick Fästingfrysare är en medicinteknisk produkt som oskadliggör fästingen snabbt och effektivt genom frysning. Antick har ett unikt munstycke för rätt dosering. Antick kan användas på både människa och djur. Genom att placera munstycket över fästingen och spraya på den, är det lätt att sedan ta bort fästingen.