100% naturligt hundfoder

Kvalitetsfoder utvecklat med känsla och noggrannhet

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling.
ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år.
ARION som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska värlsomspännande gruppen NUTRECO.
NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt.
NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION.

Det som gör ARION speciellt, är fabrikens nära band med sina råvaruleverantörer.
De animaliska råvarorna, vitaminerna och mineralerna i fodren köps uteslutande genom NUTRECO, som även producerar sin egen lax, kyckling och lamm. Detta ger en unik möjlighet att noga följa upp råvarorna och innehållet från start till färdig produkt i en ARION-säck.

2010 såldes ARION  till Group Depré.
I försäljningen ingick de attraktiva inköpsmöjligheterna från, NUTRECO, som gjorde det möjligt att ARION även fortsättningsvis kunde säkerställa sin höga kvalitet och unika position.
ARION är en produkt i absolut världsklass- en produkt som lyfter fram det bästa hos ditt husdjur.

ARION hundfoder erbjuder ett 100% naturligt, glutenfritt foder till hundar. Fodret är specialanpassat till ditt djurs behov, storlek och ålder. I ARION hundfoder är sammansättningarna olika beroende på om det är en chihuahua eller en schäfer som äter fodret. Tungelstaboden, som är en lokal butik i Tungelsta (ej internetförsäljning), testar nu serien ARION Health & Care serien och ARION No Grain (spannmålsfritt) och hoppas att intresse finns för detta kvalitativa och prisvärda foder. Provpåser finns.

VI SKICKAR TYVÄRR INGET FODER!

ARION Health & Care

Arion Health & Care serien är avsedd till vuxna hundar som är steriliserade, har allergi, har ett känsligt tarmsystem eller har problem med huden eller pälsen.