KRAFFT – Störst på hästfoder!

Krafft har ett brett sortiment av hästfoder. För din hjälp kan du kontakta dem på 020-30 40 40, så kan de hjälpa dig med frågor om deras foder

 

KRAFFT – Sveriges största leverantör av hästfoder

KRAFFT är ett företag inom Lantmännenkoncernen och har sitt huvudkontor i Malmö. Genom sin dagliga och nära kontakt med hästägare över hela landet, har KRAFFT utvecklats till att bli landets idag största leverantör av hästfoder. KRAFFT’s sortiment hittar du hos återförsäljare i hela Norden och i många av våra europeiska länder.
Varje vecka, i stort sett året runt, levereras KRAFFT djurfoder och fodertillskott till Tungelstaboden. Tungelstaboden har som målsättning att kunna erbjuda de fodersorter som du som kund efterfrågar.
Förutom den kunskap om fodersorterna Tungelstaboden har, finns även möjlighet att kontakta KRAFFT DIREKT, som hjälper dig med frågor om KRAFFT foder och hur du bäst kan utfordra din häst eller ponny.  

 

Hitta rätt i KRAFFT fodersortiment!

Bästa tipset är att titta efter ikonerna på säcken!
Kanske har du redan observerat ikonerna på de nya Krafft fodersäckarna! Dessa två ikoner  –  en ikon för energi och en för protein – , har Krafft tagit fram för att kunden snabbt och enkelt skall få en överblick av produkterna.

Krafft ikoner som visar på energi i fodret

Energi ikonen – har en röd eller grön färg. De foder som har en röd ikon indikerar att fodret har snabb energi, är ikonen istället grön betyder det att fodret innehåller långvarig och långsam energi. Här kan du alltså enkelt se om du söker explosiv eller långsam energi till din häst eller ponny.

Protein ikonen – indikerar hur mycket smältbart råprotein produkten innehåller. Dessa ikoner visar också om detta anses vara en normal, medel, hög, eller mycket hög nivå. Beroende på grovfodrets proteininnehåll kan man i vissa fall ha ett ökat behov och då ska man leta efter foder inom de högre nivåerna, medan man i andra fall är ute efter lägre nivåer.

KRAFFT PERFORMANCE

KRAFFT Performance är speciellt framtaget för hästens vätskebalans och känsliga mage, med alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Perfekt till såväl tävlingshästen som behöver återställa sin vätskebalans efter hård träning och tävling, som till hästen med känslig mage. Produkten innehåller SPC, Specially Processed Cereals, som är baserat på ett unikt patent inom Lantmännen och utvecklat i samarbete med forskare och proffs inom hästsporten.

KRAFFT Performence för effektiv återhämtning med SPC

KRAFFT PERFORMANCE MAXBALANCE

Performance MaxBalance

Performance Maxbalance är den produkt som innehåller högst andel SPC (60%). Med 1 kg/dag kommer man upp i rekommenderat intag av SPC. Har man en häst som tränas och tävlas väldigt hårt, och som är i behov av en större mängd kraftfoder, kan Performance eller Performance Energy vara att rekommendera.

Läs mer om fodret här>>

Pris; 20 kg 449 kronor

Performance

Performance är ett kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Genom den patenterade naturliga processen (SPC) har fodret egenskaper som ger en snabbare normalisering av vätskebalansen och påskyndar återhämtning efter träning. Smältbar råprotein är 100 gram/kg. Slow Release energi 10 MJ/kg. Säcken är på 20 kg.

Mer info om produkten här>>

Pris; 269 kr

KRFFT PERFORMANCE ENERGY

Performence Energi

Performence Energi är ett energirikt kompletteringsfoder för prestationshästar, som är rikt på fibrer och fett, samt innehåller kvalitetsprotein. Innehåller en medelhög nivå protein. Genom den patenterade naturliga processen (SPC), har fodret egenskaper som ger en snabbare normalisering av vätskebalansen och påskyndar återhämtning efter träning. 8 mm pellets. Fast Release energi. Medium high protein 80 gram/kg smältbart råprotein. Säcken väger 20 kg.

Läs mer om produkten här>>

Pris; 249 kronor

 

KRAFFT  Produktkatalog 

I KRAFFT Produkt katalog finner du hela KRAFFT fodersortiment, information om produkterna och rekommendationer om utfordring av din häst eller ponny m.m. Produktkatalogen uppdateras allteftersom nya produkter utvecklas eller andra förändringar av sortimentet sker.

Länk till Produktkatalogen>>