Orijen Kattmat

Orijen Kattmat – Biologiskt kBorrekt

TYVÄRR ÄR DENNA SIDA INTE UPPDATERAD PÅ MYCKET LÄNGE! ORIJEN FÖRTJÄNAR FAKTISKT BÄTTRE RESPEKT, BER SÅ MYCKET OM URSÄKT, MEN NÄR DET ÄR ”MÅNGA ELDAR ATT SLÄCKA” HINNER MAN INTE MED I DEN TAKT SOM BEHÖVS FÖR ATT ALLT SKALL VARA AKTUELLT! I BONUSCARD FINNS ALLA PRISER OM FODRET OCH MÅNGA GÅNGER PÅGÅR KAMPANJER.
Gå in på https://se.bonuscard.com/Card/Start redan idag och bli medlem, så ser du alla rabatter mm

Din katt är ett rovdjur och anpassad för en varierande kost gjord på färskt kött. Orijen kattmat erbjuder ett biologiskt korrekt foder som innehåller 80% näringsrikt kött och återspeglar den kost som din katt utvecklats för att äta.

Orijen kattmat innehåller frystorkat kött, komage och lever där alla naturliga smaker är bevarade för en maximal smakupplevelse.

Orijen WholePrey™-koncept med färskt rött kött och fisk är en rik källa till naturliga aminosyror som exempelvis taurin. Taurin är viktigt för din katts ögonhälsa och hjärtfunktion.

Färskt kött och fisk är en rik källa till naturligt glukosamin och kondroitin vilket hjälper till att bibehålla och upprätthålla friska och smärtfria leder hos din katt.

Färsk fisk är en utmärkt källa till DHA och EPA som är livsnödvändiga fettsyror som stödjer din katts immun- och nervsystem. Dessa fettsyror är inte tillgängliga från vegetabiliska källor som t.ex. linfrö, kokosnöt och solrosolja.

Din katts naturliga diet innehåller väldigt få kolhydrater och därför innehåller Orijens kattfoder lågglykemiska kolhydratkällor som exempelvis linser och kikärtor, vilket ger mindre än hälften av den mängd kolhydrater som finns i konventionella kattfoder.

Hos oss hittar du Orijen

  • Regional Red
  • Cat & Kitten
  • Six Fish 

orijen-regional-red-kattmatOrijen Regional Red

Regional Red återspeglar den rika variationen av färskt kött, frukt och bär som din katt hade ätit ute i naturen.
Detta kattfoder innehåller kött och protein med en överträffad näring och smaklighet från Black Angus, vildsvin och Albertalamm, gris och bison.

Orijens prisbelönade lågglykemiska recept reducerar mängden kolhydrater och främjar en stabil blodsockernivå och optimal hälsa.
Regional Red är fylld med 80 % näringsrikt och frystorkat kött och lever där alla naturliga smaker är bevarade för att din katt ska få en riktigt smaklig måltid!

Regional Red passar till alla katter – stora som små!

Läs mer om innehållet i Orijen Regional Red här!

orijen-kattmat-cat-kitten

Orijen Cat & Kitten

Orijen Cat & Kitten innehåller frigående kyckling, kalkon och ägg från lokala gårdar samt vildfångad fisk. Det biologiskt korrekta kattfodret från Orijen passar både kattunge eller fullvuxen katt och innehåller färska ingredienser som levereras dagligen till det prisbelönta köket i Kanada.

Detta foder är fyllt med 80 % animaliska ingredienser och 20 % frukt, grönsaker och örter (lågglykemiska kolhydratkällor) som allt tillsammans återspeglar din katts naturliga diet.

Orijen tillverkas av Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser och ger din katt optimal näring och en fantastisk smakupplevelse.

Läs mer om innehållet i Orijen Cat & Kitten här!

orijen-kattmat-six-fish

Orijen Six Fish

Six Fish är ett biologiskt korrekt kattfoder som innehåller hel salt- och sötvattenfisk. Detta foder innehåller 80 % animaliska ingredienser och 20 % frukt, grönsaker och örter (lågglykemiska kolhydratkällor) som återspeglar din katts naturliga diet.

År 2015 utsågs detta foder till bäst i test av Råd & Rön och det konstaterades att Six Fish innehöll alla viktiga näringsämnen som din katt behöver för att bibehålla en optimal hälsa. Vill du veta mer om testet kan du läsa mer här! 

Orijen Six Fish innehåller viktiga proteiner, fetter och kolhydrater men din katt får även i sig viktiga vitaminer och mineraler samt aminosyror och örter. Läs mer här!

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!
Tillbaka till Kattmat