Orijen Hundfoder

Orijen hundfoder – Biologiskt korrekt och näringsrikt

Orijen hundfoder är ett biologiskt korrekt torrfoder för hund och innehåller näringsrikt kött, inälvor och brosk i mängder som återspeglar din hunds naturliga kost och utesluter behovet av att tillsätta artificiellt framställda ingredienser.
Hos oss hittar du Orijen – Puppy, Puppy Large, Adult Dog och Senior Dog, men vi har även Tundra, Six Fish Dog och Regional Dog som vi kan ta hem på beställning.

 

orijen-puppyOrijen Puppy

Alla valpar oavsett ras är köttätare av naturen och deras biologiska behov är att äta en kost med mycket och varierat färskt kött och en mindre mängd av frukt, grönsaker och örter.
Orijen Puppy är fylld med näring som är anpassad efter valpens utveckling och innehåller en perfekt kombination av frigående kyckling, kalkon och redeslagda ägg samt vildfångad sill och gös.

Orijen Puppy är ett prisbelönt lågglykemiskt valpfoder fyllt med näringsrikt protein och fett som valpar behöver för att nå en maximal hälsa. Dessutom främjas valpens muskelmassa samtidigt som den tillgodoser din valp med all nödvändig energi.

Här kan du läsa mer om Orijen Puppy´s näringsinnehåll!

 

 

orijen-puppy-largeOrijen Puppy Large

Stora valpar har ett biologiskt behov av en kost som är rik på färskt kött med kalorier och mineralämnen som är anpassade efter deras känsliga utveckling och tillväxt.
Orijen Puppy Large innehåller frigående kyckling, kalkon och redeslagda ägg samt vildfångad fisk. Smakligt och fyllt med godsaker ger detta foder din valp den kompletta näringen med både kalorier och mineraler distribuerade för att stödja den optimala tillväxten och utvecklingen av stora valpar.

Orijens prisbelönta lågglykemiska foder är fyllt med 80 % näringsrikt kött som naturen utvecklat din valp för att äta. Det har en reducerad mängd oönskade kolhydrater för att ge en stabil blodsockerhalt och smidig muskelmassa för perfekt kondition, vilket är mycket viktigt för storvuxna valpar.

Läs mer om näringsinnehållet i Puppy Large här!

 

orijen-adult-dogOrijen Adult Dog

Orijen Adult Dog innehåller en stor mängd kött och näring från frigående kyckling och kalkon, hela ägg samt vildfångad sill och gös.
Torrfodret är mycket smakligt och innehåller alla viktiga näringsämnen som din hund behöver.

Orijen är prisbelönt med dess kolhydratfattiga och lågglykemiska foder som med ett innehåll på 80 % kött ger en stabil blodsockernivå och optimal muskelmassa till alla hundar oavsett ras eller livsstil.

Alla foder tillverkas av Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser – Allt för att hålla din hund frisk, glad och stark.

Läs mer om Adult Dog´s näringsinnehåll här!

 

 

 

orijen-senior-dogOrijen Senior Dog

Orijen Senior Dog innehåller 80 % kött från frigående kyckling och kalkon, redeslagda ägg samt vildfångad fisk. Ett smakligt och naturligt foder fyllt med näringsämnen för att bibehålla en smidig och stark muskelmassa samt reducerad mängd kalorier för att ge mindre aktiva hundar optimal hälsa.

Orijens lågglykemiska recept reducerar oönskade kolhydrater för att främja en stabil blodsockernivå och en hälsosam kroppsvikt vilket är mycket viktigt för äldre hundar.

Fodret tillverkas av Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser och kommer garanterat att hålla din hund frisk, glad och stark.

Läs mer om näringsinnehåller i Orijen Senior Dog här!

 

orijen-tundraOrijen Tundra

Orijen Tundra innehåller en oöverträffad mängd färskt kött (60 %) från get, hjort, får och bison, kanin och anka, samt röding och stillahavstorsk. Allt innehåller det unika konceptet WholePrey™ – en näringsrik balans av färskt kött, inälvor och brosk – som ger din hund näringsämnen på ett naturligt sätt.

Fylld med näringsrikt kött (80 %) för att främja en slank muskelmassa.
Orijens prisbelönta lågglykemiska recept reducerar mängden oönskade kolhydrater och stödjer en hälsosam blodsockernivå för att främja din hunds hälsa och kroppskondition.

Här kan du läsa mer om Orijen Tundra´s näringsinnehåll!

 

 

orijen-six-fishOrijen Six Fish

Orijen Six Fish är inspirerad av den rika mångfald av inhemsk fisk som finns i Kanadas orörda vatten. Fylld av vildfångad salt- och sötvattensfisk lika färska och kalla som de vatten de kom ifrån.

Orijens prisbelönta, kolhydratfattiga och lågglykemiska foder är fyllt med 80 % proteinrik fisk som stödjer en smidig muskelmassa och bidrar till en sund hud och päls. Fodret ger också alla hundar – oavsett ras eller ålder – ett stabilt blodsocker för perfekt hälsa och optimal kroppsvikt.

Tillverkad av Kanadas mest högkvalitativa och färskaste fisk, frukt och bär garanterar Six Fish att din hund hålls frisk, glad och stark.

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Six Fish!

 

 

orijen-regional-redOrijen Regional Red

Orijen Regional Red återger den mångfald och balans av färskt kött samt frukt och bär som hundar skulle leva på i den naturliga miljön och som de utvecklats för att äta.

Detta torrfoder ger din hund all näring den behöver och erbjuder ett oöverträffat innehåll av Black Angus, vildsvin, Albertalamm och gris. Alla färska råvaror är godkända som livsmedel för mänsklig konsumtion.

Regional Red är fyllt av 75 % kött och innehåller en prisbelönt lågglykemisk blandning med reducerade kolhydrater som stödjer hälsosamma blodsockernivåer för att främja maximal hälsa och kroppskondition.

Här kan du läsa mer om näringsinnehåller i Regional Red!