Doggy Professional Hundfoder

Doggy Professional – Svensktillverkat hundfoder

Doggy Professional är ett svensktillverkat hundfoder och består av energitäta råvaror som skyddas av EU-godkända antioxidanter.
Hundfodret finns i flera olika varianter och passar till alla aktiva hundar, av alla raser och i alla livsstadier. Välj mellan foder anpassade efter rätt målgrupp som; sällskapshund, brukshund, freestyle, aglility och jakt.

Doggy Professional kan antingen serveras torrt eller blötas upp i ljummet/kallt vatten innan det serveras.

 

doggy-professional-valp

Doggy Professional Extra Valp

Extra Valp är ett helfoder för valpar, dräktiga och digivande tikar samt unghundar eller arbetande hundar. Små anpassade bitar gör även övergången från tikens modersmjölk till torrfoder enklare för den lilla valpen.

Fodret innehåller Atlantlax vilket gör det både smakligt och naturligt rik på Omega 3 & 6 vilket är välgörande för päls, hud och tassar. Med ris i som är skonsamt för små magar och tillskott av ägg för både hud och päls får valpen en bra start i livet.

 

 

doggy-professional-skonsamDoggy Professional Extra Skonsam

Lamm är både smakligt, lågallergent och rikt på järn. Det är framförallt en skonsam råvara som är snällt för känsliga magar. I Doggy Professional Extra Skonsam används lamm tillsammans med ris och det lämpar sig därför väl för den normalt aktiva hunden med känslig mage och hud. Denna produkt innehåller inte kyckling och är berikad med C & E – vitamin för att hjälpa till att motverka stress och hjälpa hunden klara fysiska påfrestningar bättre.

 

 

doggy-professional-extraDoggy Professional Extra

Välsmakande helfoder för aktiva, arbetande hundar eller unghundar. I Doggy Professional Extra använder vi bland annat färsk kyckling som har en hög smaklighet och smältbarhet och vi har även tillsatt nypon. Nypon främjar en god ledfunktion och bidrar med C-vitaminer, naturliga antioxidanter som kan motverka stress och hjälpa hunden att klara fysiska motsättningar bättre.

 

 

 

doggy-professional-aktivDoggy Professional – Aktiv

Helfoder för mycket aktiva eller arbetande hundar. I Doggy Professional Extra Aktiv använder vi bland annat färsk kyckling som har en hög smaklighet och smältbarhet och vi har även tillsatt nypon. Nypon främjar en god ledfunktion och bidrar med C-vitaminer, naturliga antioxidanter som kan motverka stress och hjälpa hunden att klara fysiska motsättningar bättre.