Näringsinnehåll Pacifica

Acana Pacifica

  • 60 % näringsrik fisk
  • 40 % färska frukter och grönsaker
  • Spannmålsfritt och få kolhydrater
  • Omega 3 (DHA, EPA)
  • Förbättrad ämnesomsättning

Sammansättning:
Färsk benfri lax (13 %), torkad lax (12 %), torkad sill (10 %), torkad sik (10 %), gröna ärtor, röda linser, färsk benfri sill (5 %), färsk benfri flundra (4 %), sillolja (4 %), bondbönor, rapsolja, soltorkad alfalfa, ärtfibrer, naturligt smakämne av fisk (2 %), hela äpplen, hela päron, pumpa, butternutsquash, palsternacka, morötter, spenat, tranbär, blåbär, kelp, cikoriarot, enbär, angelikarot, ringblomma, söt fänkål, pepparmyntsblad, lavendel, rosmarin.

Tillsatser:
Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, niacin, riboflavin, folsyra, biotin, vitamin B12-tillskott, zink, järn, mangan, koppar, selen, probiotika (Enterococcus faecium).

Konserveringsmedel: E-vitamin (-tokoferol).

 

Analys:
Råprotein (min.)  33 %
Råfett (min.)  17 %
Råfiber (max.)  5 %
Vatten (max.)  10 %
Kalcium (min.)  1.5 %
Fosfor (min.)  1.2 %
Kalcium: Fosfor Kvot  1.3:1
Omega-6 (min.)  2.5 %
LA (min.)  1.6 %
Omega 3 (min.)  2.0 %
EPA (min.)  0.5 %
DHA (min.)  0.7 %
Omega 6:Omega 3 ratio 1.25:1
Glukosamin (min.)  700 mg/kg
Kondroitinsulfat (min.)  900 mg/kg

 

Vitaminer:
Vitamin A  15 KIU/kg
Vitamin D3  2000 IU/kg
Vitamin E  430 IU/kg
Vitamin B1 (Tiamin)  90 mg/kg
Vitamin B2 (Riboflavin)  53 mg/kg
Vitamin B3 (Niacin)  320 mg/kg
Vitamin B5 (Pantotensyra)  43 mg/kg
Vitamin B6 (pyridoxine)  37 mg/kg
Vitamin B12  0.2 mg/kg
Biotin  0.8 mg/kg
Folsyra  4.0 mg/kg
Koline  2,000 mg/kg

 

Mineraler:
Natrium  0.6 %
Klorid  1.1%
Kalium  1.0%
Magnesium  0.10%
Järn  170 mg/kg
Zink  230 mg/kg
Koppar  20 mg/kg
Mangan  23 mg/kg
Jod  1.8 mg/kg
Selen  1.5 mg/kg

 

Aminosyror:
Lysin  2.9 %
Treonin  1.7 %
Metionin  0.89 %
Isoleucin  1.47 %
Leucin  2.5 %
Valin  1.75 %
Arginin  2.18 %
Fenylalanin  1.41 %
Histidin  0.7 %
Tryptofan  0.3 %
Cystin  0.3 %
Tyrosin  1.0 %
Taurin  0.2 %

 

Örter:
Cikoriarot  500 mg/kg
Enbär  500 mg/kg
Angelikarot  350 mg/kg
Ringblomma  350 mg/kg
Sötfänkål  350 mg/kg
Pepparmyntsblad  300 mg/kg
Lavender  150 mg/kg