Acana Hundfoder

Acana Hundfoder – Prisbelönt och biologiskt korrekt

Acana står för ett biologiskt korrekt hundfoder tillverkat av färska ingredienser från råvara till färdig produkt med målsättningen att med en ny standard inom hundmat ge din hund näring på två olika sätt; dels genom hundens naturliga utveckling för en kött- och proteinrik diet och för att stödja dess biologiska behov av kött, fisk, fågel och ägg som dessutom fötts upp eller fiskats av lokala leverantörer i Kanada.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av Acana hundfoder med smakliga torrfoder till den lilla valpen, den fullvuxne och till äldre senior.

 

acana-puppy-small-breedPuppy Small Breed

Acana puppy small breed är till för valpar av liten ras som väger upp till 9 kg vid vuxen ålder och på grund av deras snabba fysiska utveckling behöver små valpar en protein- och fettrik kost som bygger på flera olika sorters kött.

Puppy small breed är full av frigående kyckling, hela ägg från lokala gårdar, vildfångad flundra och soltorkad Okanaganfrukt och grönsaker. Dessa råvaror levereras färska för att ge perfekt näringsvärde och smak.

 

 

 

 

acana-puppy-and-juniorPuppy & Junior

Acana puppy & junior är till för valpar som väger 9 till 25 kg vid vuxen ålder.

Alla valpar liksom vuxna hundar är köttätare av naturen vilket betyder att de är biologiskt anpassade för en kost som har mycket och olika sorters färskt kött och även lite frukt och grönsaker.

Acana puppy & junior är fullmatad med frigående kyckling och hela ägg från lokala präriegårdar tillsammans med vildfångad flundra från norra Vancouverön, som allt levereras färskt för att bibehålla maximalt med näring.
Det rika innehållet på köttproteiner främjar valpens utveckling och hälsa samtidigt som uteslutandet av korn och snabba kolhydrater som ris, tapioka och potatis sänker GI:t.

Här kan du läsa mer om Acana puppy & junior´s näringsinnehåll!

 

 

acana-puppy-large-breedPuppy Large Breed

Torrfoder för valpar av storvuxen ras från 25 kg.
Valpar av större raser ges med fördel en kost rik på kött och protein för att utveckla deras muskler utan för stort intag av kolhydrater och kalorier för att balansera kroppsvikten och reducera belastningen på ben och leder.

Acana puppy large breed är fullmatad med frigående kyckling, vildfångad flundra och hela ägg som levereras färskt i WholePrey™-utförande. Fodret är rikt på köttproteiner för att främja slanka muskler och förbättrad kondition, samtidigt som Acana utesluter korn och snabba kolhydrater som ris, tapioka och potatis.

Acana´s biologiskt korrekta foder tillverkas av Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser i eget prisbelönt kök och kommer garanterat att hålla din valp glad och stark.

Läs mer om näringsinnehållet i Puppy large breed här!

 

 

acana-adult-small-breedAdult Small Breed

Detta foder är till för små hundar från ett år och uppåt.
Acana Adult small breed är fullmatad med frigående kyckling, vildfångad flundra och hela ägg som levereras färskt i WholePrey™-utförande så att de kryllar av näring och smak.
Alla hundar är köttätare av naturen och biologiskt anpassade för en kost som har mycket och olika sorters kött och lite frukt och grönsaker.

Acana är rik på köttproteiner för att främja hundens bästa möjliga hälsa och kondition, samtidigt som Acana utesluter korn och snabba kolhydrater som ris, tapioka och potatis.

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Adult small breed!

 

 

 

acana-adult-large-breedAdult Large Breed

Ett foder för vuxna hundar – 25 kg och uppåt.

Din hund är – precis som sina vilda kusiner – en köttätare som skapats för att dra nytta av hela bytesdjur med ett biologiskt behov av variationsrik mat med färska hela köttbitar.

Acana Adult large breed innehåller frigående kyckling, vildfångad flundra och ägg från inredda burar, i WholePrey™-utförande som ger en naturlig näring utan långa listor av syntetiska tillsatser.

Eftersom övervikt kan belasta ben och leder är Acana fritt från snabba kolhydrater såsom tapioka eller potatis och innehåller i stället extra köttproteiner för att främja muskelmassa och samtidigt balansera mängden kroppsfett.

Här kan du läsa mer om Adult Large Breed´s näringsinnehåll!

 

 

 

 

acana-sport-and-agilitySport & Agility

Det ultimata hundfodret för högaktiva hundar!
Vare sig din hund vallar får eller flyger över agilityhinder kräver den aktiva hunden en kost som har ett rikt och varierat utbud av färskt kött, proteiner och fett som möjliggör mer aktivitet och uthållighet.

Acana Sport & Agility innehåller upp till 75 % kött, inklusive frigående kyckling och hela ägg från präriegårdar samt vildfångad piltandad flundra från Vancouverön. Allt levereras färskt för ett oslagbart näringsvärde och smak.

Fodret innehåller inga snabba kolhydrater som ris, tapioka eller potatis utan lokala och lågglykemiska frukter och grönsaker, inklusive färsk pumpa och butternutpumpa.

Här kan du läsa mer om Sport & Agility´s näringsinnehåll!

 

 

acana-light-and-fitLIGHT & FIT

Torrfoder anpassat för alla vuxna hundar – 1 år eller äldre.

Överviktiga hundar mår bäst av en kost som är rik på proteiner för att bibehålla muskelmassa men är begränsad i kolhydrater eftersom det kan skapa onödigt kroppsfett.

Acana Light & Fit är fullmatat med kött, inklusive frigående kyckling, hela ägg och vildfångad flundra som levereras färska för oöverträffad näring och smak.

För att främja hälsosamma blodsockernivåer är Acana fritt från högglykemiska ingredienser som ris, korn eller potatis och har i stället färska lågglykemiska frukter och grönsaker som hel pumpa och squash.

Här kan du läsa mer om Light & Fit´s näringsinnehåll!

 

 

acana-seniorSenior Dog

Passar alla vuxna hundar – 7 år eller äldre.

Äldre hundar mår bäst av en kost som är rik på köttproteiner som bibehåller muskelmassa, men som är begränsad i mängden fetma- och diabetesskapande kolhydrater.

Acana Senior har högre proteinnivåer från närande och frigående kyckling, hela ägg och vildfångad flundra som levereras färskt så att de är fullproppade med näring och smak.

För att främja hälsosamma blodsockernivåer ersätter Acana Senior snabba kolhydrater som tapioka eller potatis med lågglykemiska frukter och grönsaker som pumpa och squash.

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Senior Dog!

 

 

acana-wild-prairieWild Prairie

För vuxna hundar – Alla raser och storlekar.

Albertas vidsträckta prärier är kända för sin rika variation av livsmedel i världsklass, livsmedel som produceras i rika bördiga jordar och kalla nordliga sjöar.

Acana Wild Prairie speglar vårt präriearv med sitt innehåll av frigående Cobbkyckling och hela ägg från lokala präriegårdar samt vildfångad fisk från våra kalla nordliga sjöar – allt levererat färskt varje dag!

Fodret är spannmålsfritt för att minska oönskade kolhydrater och innehåller regionala grönsaker, frukter och örter med ett rikt utbud av naturliga spårämnen och antioxidanter.

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Wild Prairie!

 

acana-grasslandsGrasslands

Grasslands passar bra till alla vuxna hundar oavsett ras och storlek. Innehåller lokalproducerat lamm, hela ägg, vildfångad fisk och frigående anka från Alertas bördiga gräsmarker. Alla råvaror levereras färska varje dag!

Acana är rikt på olika sortera färskt kött som motsvarar din hunds naturliga diet och är dessutom spannmålsfritt för att minska oönskade kolhydrater. I Grasslands finns även grönsaker, frukter och örter med ett rikt utbud av naturliga fytonäringsämnen (antioxidanter).

Acana är tillverkad på Kanadas mest högkvalitativa och färskaste ingredienser och håller din hund frisk, glad och stark!

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Grasslands!

 

 

acana_pacificaPacifica

Detta foder passar bra till vuxna hundar – Oavsett ras och storlek.
Med ett innehåll av lax, sill och flundra återspeglar ACANA Pacifica de maritima tillgångarna i Kanadas orörda vatten. Fisken levereras färsk varje dag från norra Vancouverön.

Acanas rika variation av färsk, vildfångad fisk ger ett högt proteinvärde som motsvarar din hunds naturliga diet och ger den näring som krävs för att den ska må så bra som möjligt.

Pacifica är spannmålsfritt för att minska oönskade kolhydrater och innehåller närodlade grönsaker, frukter och örter med ett rikt utbud av naturliga fytonäringsämnen (antioxidanter).

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Pacifica!

 

ranchlands-acanaRanchlands

Ranchlands är ett torrfoder för vuxna hundar av alla raser och storlekar som är fylld med närproducerat rött kött från frigående djur bestående av Angusbiff, lamm och bison och levereras färsk dagligen för att ge din hund bästa möjliga näring.

Acana Ranchlands är rik på köttproteiner och helt spannmålsfri för att reducera oönskade kolhydrater. Den innehåller färska frukter och grönsaker bestående av Burbankpotatis, pumpa, Red Delicious-äpplen och spenat vilket ger din hund en rik källa av fytonäringsämnen.

Här kan du läsa mer om Ranchlands näringsinnehåll!

 

 

 

acana-lamb-with-okanagan-appleLamb With Okanagan Apple

För vuxna hundar av alla raser och storlekar.
Acana Lamb with Okanagan Apple är ett unikt, spannmålsfritt hundfoder som innehåller ett begränsat antal ingredienser och endast en animalisk beståndsdel – frigående lamm.

Acana är fritt från högglykemiskt spannmål och innehåller istället närodlade frukter och grönsaker. Red Deliciousäpplen från soliga Okanagan Valley, Butternutsquash, pumpa och spenat från våra lokala gårdars bördiga åkrar. Råvarorna är fyllda med naturliga näringsämnen för att stödja din hunds hälsa och immunförsvar.

Här kan du läsa mer om näringsinnehållet i Lamb with okanagan apple!