Kanin tillbehör

kanintillbehor

Kanin tillbehör med fokus på kvalité

Vi erbjuder ett handplockat sortiment av kanin tillbehör och kaninfoder med fokus på kvalité – Allt för att du ska känna dig trygg med att din kanin får just det där lilla extra!

Kaninen är idag ett utav de vanligare sällskapsdjuren i våra hem och precis som oss människor är de väldigt sociala och tycker om sällskap. En varierad kost och tillgång till friskt vatten är viktigt för att din kanin ska upprätthålla en god hälsa och kom ihåg att de tycker om att få skutta runt i det fria då och då – Gärna i det gröna om vädret tillåter!

En mjuk och behaglig bädd är något som din kanin tycker om att få återhämta sig i och hos oss hittar du halmen som passar utmärkt både till bädden och som sysselsättning för din kanin. Hos oss hittar du även ströprodukter, hö och saltstenar.

Kaninen och kosten

Våra tamkaniner härstammar från början från de vilda kaninerna i västra Europa och i norra Afrika, men trots att våra tamkaniner inte längre lever i det vilda behöver de fortfarande äta en varierande kost som påminner om den de förser sig med i vilt tillstånd. Dessutom är det viktigt med ett foder som värnar om din kanins tänder och hos oss hittar du kaninfoder i både pellets- och müsliform som innehåller all den näring som din kanin behöver.
Läs mer om våra kaninfoder här!

 

Önskar du att komma i kontakt med oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter!