Kvalitetsfoder utvecklat med känsla och noggrannhet

Skräddarsytt för din bästa vän

Eftersom att alla hundar är olika, med olika behov och smaklökar, skräddarsyr vi varje meny efter varje enskild hund. En hund som är aktiv flera timmar om dagen har ju ett helt annat energi- och näringsbehov än en liten sällskapshund. Jakthundar behöver till exempel en lämpligt balanserad meny för att kunna prestera på topp och utföra sin uppgift på bästa sätt.

Fler faktorer påverkar våra rekommendationer, såsom ålderras och hur mycket din hund rör på sig. Därför har vi samlat all kunskap från våra experter i en algoritm. Här kan du snabbt få ett eget – helt unikt – menyförslag.

Vill du pröva? Skräddarsy en meny här och hitta rätt mat till din bästa vän, helt kostnadsfritt.

Så lagas maten

  • Nej tack till färgämnen, socker, soja, spannmål, gluten, genetiskt modifierade organismer och billiga utfyllnadsämnen
  • Räkna med en rejäl dos av viktiga fettsyror (omega-3 och omega-6) som bland annat ger smidig hud och vacker päls
  • Våra läckra och knapriga kulor bidrar till god tandhygien och fräsch andedräkt
  • Varenda måltid, förpackning och leverans klimatkompenseras alltid mer än de påverkar
  • En glad mage ger en glad hund, därför frodas vitaminer, mineraler och aminosyror i alla våra rätter – oavsett vilken meny du rekommenderas
  • Givetvis har vi provsmakat (helt ärligt har vi som princip att bara göra hundmat som vi själva hade kunnat äta)

Färskt + torkat = superkombo

Vi använder både färskt och lufttorkat kött i vår mat. Färskt kött har mest naturlig näring och är enkelt att smälta, vilket gör det lättare för hundens mage att plocka upp alla näringsämnen. Dessutom smakar färskt kött riktigt, riktigt gott.

Kött som förädlats genom lufttorkning bjuder på en härlig mix av viktiga näringsämnen såsom proteiner, mineraler och aminosyror. Dessutom håller lufttorkningen bakterier borta på naturlig väg, så att du slipper tillsätta konserveringsmedel. Även smakerna koncentreras och utvecklas tack vare vattenavgången. Ungefär som en vällagrad prosciutto!

Här görs maten

Vi är glada över att ha hittat en av Europas mest moderna anläggningar för att tillaga vår mat. Här görs precis allt, så att vi har full kontroll över hela produktionen och vet exakt var varje råvara kommer ifrån. Anläggningen är både ISO 9001- och HACCP-certifierad. Ett par krångliga men viktiga förkortningar som gör oss säkra på två saker: Dels att maten tillagas på ett tryggt och hygieniskt vis. Men också att själva anläggningen håller högsta kvalitet, tack vare tuffa kontroller av en oberoende part. Det känns toppen tycker vi.

Ovan har vi presenterat några av Buddy Petfoods produkter, fler finner du i butiken och mer om Buddy Petfood finns att läsa på Buddy Petfoods egen hemsida. Tryck bara på knappen nedan, så får du mer information om produkterna.